Miért érdemes együttműködni velünk?

Az EVK a Budapesti Corvinus Egyetem diákszervezete 1990 óta. Alapításunkkor az Egyetemi Vállalkozó Kollégium nevet kaptuk, amely mára lerövidült EVK Szakkollégiumra.

Az EVK Szakkollégium olyan gazdasági szakembereket képez és nevel, akik saját szakterületükön kiemelkedő gyakorlati tudással rendelkeznek, átfogó rálátásuk van a vállalati élet minden területére, rendelkeznek azokkal a készségekkel és képességekkel, amelyek sikeressé teszik őket, felelősséget vállalnak döntéseikért és hajtja őket a személyes fejlődés igénye.

Az EVK Szakkollégium a legjobb hazai business szakkollégiumként kiemelt kapcsolatot ápol a hazai üzleti szféra jeles képviselőivel. Fontos célunk, hogy vállalati együttműködéseink eredményeként értéket teremtsünk a partnereink számára és közben tagjaink tudását és üzleti jártasságát is fejlesszük.

Szabó István

Külkapcsolati Vezető

Kiemelt partnereink

Deloitte
Coca Cola
Groupama
OTP Bank

Business Projektek

Business projektjeink keretében egy 4-5 fős csapat dolgozik 12 héten keresztül a vállalati partnereink által delegált üzleti fókuszú projekten. A projekt résztvevői folyamatosan együttműködnek a vállalati projektvezetővel és előre meghatározott menetrend mentén dolgoznak a feladaton, melynek eredményeit egy projektzáró prezentáció keretében előadják a vállalat vezetőinek. Az évek során már több mint 35 projektet valósítottunk meg marketing, pénzügy, HR, IT vagy stratégia területen magyar és angol nyelven egyaránt.

Csoportkép
HR tevékenység

64 aktív tagunk a Budapesti Corvinus Egyetem legjobb üzleti érzékű hallgatói közül kerültek kiválasztásra. Az EVK Szakkollégium célja, hogy őket felkarolva készségeiket tovább fejlessze és elősegítse elhelyezkedésüket a legnevesebb hazai üzleti vállalkozásoknál. Tagjaink jóval magasabb arányban helyezkednek el gyakornokként vagy pályakezdőként együttműködő partnereinknél, hiszen velük már az egyetemi éveik során is kialakult a jó kapcsolat az EVK segítségével. A hatékonyabb kapcsolatfelvétel érdekében a partnereink megkapják az aktív tagjaink legújabb önéletrajzait.

Közös Vállalati események

Business projektjeinken túl számos eseményt szervezünk vállalati partnereinkkel, legyen az business brunch, irodalátogatás, esettanulmányi verseny vagy belsős előadássorozat. Ezen eseményeink célja, hogy tagjaink jobban megismerhessék a partnervállalataink kultúráját, munkatársait és üzleti tevékenységét ezzel elősegítve munkaerőpiaci orientációjukat.

Előadás
Előadás
Employer Branding

Biztosítani tudjuk partnereink egyetemi megjelenését, hogy közvetlen kapcsolatot tudjanak ápolni a legtehetségesebb hazai közgazdász hallgatókkal. Ennek érdekében lehetőséget kínálunk számukra egyetemi nagyelőadáson előadó delegálására, szakmai rendezvényeinken promóciós anyagjaik terjesztésére, valamint online és offline felületeinken való megjelenésre. Ezek magába foglalják Facebook és Instagram oldalunk való megjelenést, valamint rollup kihelyezését és megjelenítést szóróanyagainkon.

Korábbi partnereink
P_and_G_Procter_and_Gamble_logo
portfolio
revolut
unilever
telekom
vialto

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a partnership@evk.hu emailcímen, ahol készséggel válaszolunk bármilyen felmerülő további kérdésükre.