Zsűri tagok:

Filep Csongor

ALDI – Értékesítési Vezető

Filep Csongor, az ALDI értékesítési vezetője 2005 óta részese az élelmiszerkereskedelmi üzletlánc magyarországi piacra lépésének, majd fejlődésének. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, nemzetközi tanulmányok szakon végezte. Értékesítési vezetőként közel 10 éve felel az üzlethálózat keleti régiójának zavartalan üzletmenetéért. Feladatai közé tartozik a vásárlói elégedettség biztosítása mellett az ambiciózus forgalmi és hatékonysági célok elérése, illetve az új üzletek nyitásának irányítása és lebonyolítása is. Különösen inspiráló számára, hogy a munkatársak irányításával, képzésével és motiválásával foglalkozhat. 2020 tavaszától hálózatfejlesztési vezetőként folytatja pályafutását. Az új pozíciójában az üzlethálózat bővítéséért felel majd a jövőben.

Lipták Zsuzsa

OTP Bank – Retail Divízió, Product Owner

A Corvinus Egyetemen végeztem vállalati pénzügy szakon 2010-ben. Az egyetem elvégzése mellett, illetve után akvizíciós és stratégiai tanácsadó cégeknél kezdtem el dolgozni. Az OTP Banknál 2011 óta foglalkozom stratégiaalkotással, kezdetben az üzletfejlesztési csapat tagjaként tevékenykedtem hazai és külföldi projekteken, majd 2014-től a hazai lakossági divízió stratégiáján dolgoztam a Bank vezérigazgató-helyettesének szakmai titkárjaként. 2019 óta a Bank újonnan megalakuló lakásökoszisztéma területét vezetem. Célunk, hogy egy ügyfélközpontú, a hitelezésen túlmutató, a teljes otthon-ügyfélutat lefedő, end-to-end szolgáltatásportfóliót alakítsunk ki, amely értéket teremt a bank és az ügyfelek számára egyaránt.

Gyebnár Dániel

Roland Berger – Consultant

Gyebnár Dániel vagyok, és a Roland Berger budapesti irodájánál dolgozom tanácsadói pozícióban. Ezt megelőzően a Corvinus-on töltött éveim alatt a PwC-nél dolgoztam tanácsadó gyakornokként, de dolgoztam már IT startup-nál, illetve mérnöki hátteremnek köszönhetően az építőiparban is megfordultam. Szabadidőmben szeretek sportolni, zenélni, illetve sok időt töltök családom és barátaim társaságában. Nagy örömömre szolgál, hogy a zsűri tagjaként itt lehetek, hiszen nem is olyan régen még én is lelkesen jártam az esettanulmány versenyeket.

Gazdag Ádám

MOL – Head of Analysis and Business Evaluation 

Gazdag Ádám vagyok, a MOL Csoport Stratégia szervezetének Elemzési és üzleti értékelési csapatának vezetője. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen és Rotterdami Erasmus School of Economics-on végeztem, befektetéselemzés és kockázatkezelés szakirányos hallgatóként. Pályafutásomat a MOL-nál kezdtem elemzői munkakörben. Az évek során részt vettem a MOL 2030-as stratégiájának kidolgozásában, illetve a MOL Csoport M&A ügyleteinek és stratégiai jelentőségű organikus beruházásainak pénzügyi értékelésében. 

Szalay Szabolcs

Szalay Szabolcs

BCG – Partner és Associate Director

Szabolcs a Digital BCG CEMA regionális szakértője, pénzügyi szektor technológia és bankintegráció fókusszal, valamint a budapesti iroda toborzási és kiválasztási stratégiájának kialakításáért felel. Mester diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemtől kapta 1996-ban, majd a Krannert School of Management, Purdue Egyetemen MBA fokozatot szerzett. Szabadidejében teniszezik, síel és kedveli a 80-as évek számítógépes játékait.

Czecze Orsoly

Czecze Orsolya

P&G – Central European Accounts Receivables Leader

Orsi jelenlegi pozíciója Central European Accounts Receivables Leader, amit egy sikeres Plant Finance Analyst munkakör után kapott meg. Orsi a Debreceni egyetemen tanult, szeret utazni és barátokkal lenni.