Főoldal

Magyarország nagy múltra visszatekintő, legnagyobb presztízsű esettanulmány versenye

2000 óta évente megrendezésre kerülő megmérettetés, az ország legtehetségesebb alap- és mester szakos hallgatóinak részvételével

Örömmel köszöntjük a XIX. Országos Esettanulmány Verseny honlapjának Olvasóját!

A magyar felsőoktatási intézmények között folyó esetmegoldóverseny hagyománnyá vált. A több éves munka eredményeként jó érzéssel tölt el bennünket, hogy támogatóink felkeresése során az Országos Esettanulmány Verseny neve sokak számára ismerősen cseng. Egy ilyen esemény csak számos közreműködő fél kitartó munkájának gyümölcseként születhet meg. Megtisztelő számunkra, hogy mi is részese lehetünk ennek a hagyománynak. Köszönettel tartozunk egyetemünk Vezetéstudományi Intézetének és Rektori Hivatalának, hogy a kezdetektől segítették a szervezőmunkánkat és továbbra is szakmai koordinációval látják el azt. Őszintén reméljük, hogy mind a résztvevő diákok, mind támogatóink elvárásait sikerül teljesítenünk, és kellemes élményekkel, valamint hasznos tapasztalatokkal gazdagodnak a verseny során.
Mindehhez jó munkát, kitartást és sok sikert kívánunk!

A szervezők

Miért az OEV?

Az OEV a maga nemében egyedülálló rendezvény. Hazánkban ez a legrégebb óta évente megszervezésre kerülő, legtöbb egyetemet, egyetemi hallgatót és hazai piacvezető vállalatot bevonó verseny. Az esemény elsődleges célja, hogy ösztönözzük az esettanulmány módszertan hazai elterjedését a felsőoktatásban, valamint a magyar egyetemek bekapcsolását a nemzetközi esettanulmány versenyek vérkeringésébe. Kiemelt célunk továbbá a hallgatók, az akadémiai és az üzleti világ kapcsolatainak szorosabbra fűzését elősegíteni.

Gratulálunk a XVIII. Országos Esettanulmány Verseny helyezettjeinek!

1. helyezett: Synergy (Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár)

Éltes Rita

Deák Levente

Deák Péter

Kiss Alpár

2. helyezett: D&S Consulting (Budapesti Corvinus Egyetem)

Ámann Róbert

Kórógyi Gergely

Losonczi Réka

Teszárik Eszter

 3. helyezett: River Solutions (Budapesti Műszaki Egyetem)

Bárdos Máté

Mészáros Anita

Szabó Vivien

Varnyu Iván

Eseményeink

0
Éves hagyomány
0
Egyetem
0
Forduló
0
Győztes

Támogatóink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük