Vállalatoknak

„Aki örömet talál a tanulásban, nem csak szerencsés ember, de valószínűleg képes volt olyan kérdéseket feltenni, melyek megválaszolása egyszerre divergensen gondolkodó, kreatív és kíváncsi elmét kíván, és ugyanakkor a válaszhoz szükséges szigorú és alapos, konvergens, analitikus észjárást. Az EVK folyamat. A hallgatók változnak, és amit tanulhatunk tőlük az ott lesz remélhetőleg ebben a szakkollégiumban. Örüljünk neki sokáig.”

Becker György Egon
Reklámkutatási szakember, egyetemi tanár

Misszió

Az EVK Szakkollégium küldetése, hogy olyan közgazdasági és üzleti vezetőket, szakembereket képezzen és neveljen, akik

 • saját szakterületükön kimagasló, egyéb gazdasági területeken átlag feletti gyakorlatban is alkalmazható tudással és képességekkel bírnak
 • kiterjedt és megalapozott kapcsolatrendszerrel rendelkeznek szakmai körökben
 • átfogó rálátásuk van az üzleti élet és a gazdaság minden területére
 • rendelkeznek azokkal a készségekkel és képességekkel, amelyek kiemelkedően sikeressé tehetik őket
 • alkalmasak nagy horderejű döntések önálló vagy csoportos meghozatalára, amelyekért készek vállalni a felelősséget
 • szükség esetén a közvetlen körülményeken túl a társadalmi felelősséget, a környezet védelmét és a fejlődés hosszú távú fenntarthatóságát is képesek figyelembe venni tevékenységüknél és döntéshozatalaikban
 • folyamatos személyes fejlődésre tartanak igényt

A szervezet felépítése

A szervezetek felépítése hasonlít a vállalatok felépítésére, hiszen itt is különböző szervezeti egységek vannak jelen, mint a marketing, vagy a pénzügy, és különböző vezetői egységek fogják össze az irányítást. A tagok minden szintet kipróbálva fejleszthetik különböző készségeiket. Az EVK Szakkollégium jelenleg több mint ötven aktív és több mint 250 senior tagot számlál.

A MŰKÖDÉSÜNK FENNTARTÁSÁHOZ A VÁLLALATOK TÁMOGATÁSÁRA IS SZÜKSÉGÜNK VAN, AKIK SZAKMAILAG ÉS ANYAGILAG IS TÁMOGATHATJÁK A SZERVEZETÜNKET.

AZ EVK SZAKKOLLÉGIUM AZ ALÁBBI TEVÉKENYSÉGEKHEZ KERES TÁMOGATÓT

KONFERENCIÁK | KURZUSOK | ELŐADÁSSOROZATOK | TRÉNINGEK | SZAKMAI TÁBOROK
BUSINESS PROJEKTEK | AC NAPOK | ÖNKÉNTES TEVÉKENYSÉG | WORKSHOPOK

A PROMÓCIÓS TEVÉKENYSÉGEN FELÜL AZ EVK SZAKKOLLÉGIUM TOVÁBBI AJÁNLATAI:

ELŐADÁSOK SZERVEZÉSE: a támogatótól érkező előadókat – előzetes egyeztetések alapján – szeretettel várjuk szakmai előadások megtartására akár az egyetemen, akár szűk körben csak az EVK-sok részvételével.

KURZUSSZERVEZÉS: évente számos kurzusunk van különböző témákban. Amennyiben erre lehetőség adódik, szívesen fogadjuk a támogatótól érkező szakembereket oktatóként.

ÁLLÁSAJÁNLATOK TOVÁBBÍTÁSA a levelezőlistánkon valamint jelenlegi és egykori tagjaink önéletrajzainak továbbküldése a vállalatoknak.

AC-NAPON VALÓ RÉSZVÉTEL: AC-nap szervezése ahol a vállalatok képviselői interjúztatják az EVK tagjait.

BUSINESS PROJEKT: Olyan többhónapos projektek, melyek során szakkollégisták kis létszámú csapata a partner-vállalat alkalmazottaival együtt old meg egy „real-life” problémát. A szakkollégisták többek között friss, kreatív ötletekkel járulhatnak hozzá a projekt sikeréhez.

GYAKORNOKI LEHETŐSÉGEK: Egyre több vállalat vallja, hogy a szakkollégisták foglalkoztatása megkönnyíti felvételi folyamataikat, hiszen tagjaink válogatott, agilis fiatalok, akik a vállalati élet megpróbáltatásaihoz szükséges készségek és képességek birtokában vannak.

Vállalati kapcsolattartó

Együttműködéssel kapcsolatban keresse a vállalati kapcsolattartónkat!

Verebélyi Miklós

Verebélyi Miklós

Támogatóink

kiemelt partnereink

Business Projektek

További szakmai együttműködések

think-cell

think-cell is a presentation software which makes the task of creating professional PowerPoint presentations easy and efficient. It contains an Excel add-in for consistently rounding numbers across complex calculations and multiple worksheets, and integrates seamlessly with PowerPoint, helping you to visualize complex charts, such as waterfalls, Marimekkos and Gantts, in your presentation within minutes. think-cell is also capable of generating auto-updating agenda slides as simply as a table of contents in a good word processor.

Documentation and screen-casts

There is a searchable online documentation for detailed instructions to get started with think-cell.  Their screen-casts show quick examples of how to build waterfall, Marimekko, Gantt, scatter, column, area and many more charts.  think-cell is used by major consulting firms on a daily basis.  Refer to the online documentationscreen-casts, and knowledgebase to get started with think-cell.

Usage Terms

think-cell may only be used for academic and non-profit purposes by current EVK students, faculty and staff. Those who are no longer EVK students, faculty or staff, or those who intend to use the software for non-educational purposes, will need to pursue a separate license agreement.
To find out more about think-cell, visit their website at: think-cell.com

Our college signed a partnership to get free licenses of Power-user to all our members.

Power-user is a popular productivity add-in for PowerPoint and Excel.
Among other things, Power-user contains:

 • 200 Powerpoint templates
 • 2000 icons
 • 115 editable maps
 • Diagrams such as value chains, Harvey balls, pyramids, circular or relationship diagrams
 • Waterfall, Mekko and Gantt charts
 • Automatic formatting toosl to format fonts, colors, language, charts or titles simultaneously on all the slides in your presentation
 • Shapes feature to make them same size, copy position, switch position etc.
 • … and even features to save time on Excel as well!

For any technical question regarding the software, you can check the software’s FAQ here or contact Power-user directly. Our college won’t be able to help on technical issues. Note that shis software is compatible with PC but not with Mac.

We hope this new partnership will save you some valuable time and help you build amazing presentations.