ISMERD MEG AZ EVK-T!

Milyen programokon találkozhatsz velünk?

Elsős körök

Fontosnak tartjuk, hogy minél több platformon megismerjünk, ennek érdekében különféle, változatos programokat szervezünk Neked! Ezeken az eseményeken betekintést nyerhetsz a szervezet tényleges működésébe, megismerheted Tagjainkat, érdekes szakmai programokon vehetsz részt, illetve lazább, beszélgetős órákat is eltölthetsz velünk!

Kitelepülés

Az egyetemi kitelepüléseink során szeretnénk felhívni a figyelmed az aktuális programjainkra, illetve nagyon szívesen válaszolunk bármilyen kérdésedre az EVK-val kapcsolatban, s üres kézzel sem távozol, ha odajössz hozzánk, hiszen mindig kedveskedünk egy-két ajándékkal. 

Bevonó tábor

3 élményekben gazdag napot tölthetsz el az aktív tagsággal, ahol igazán megismerheted az EVK közösségi oldalát, s Mi is igazán megismerhetünk Téged! Rengeteg szórakozás, játék vár Rád, amelyeken keresztül igazán megtapasztalhatod az EVK életérzést.

Elsős verseny

Úgy érzed, megvan benned a szikra, mely lángra lobbantva kiemelhet Téged a közgázosok tengeréből? Talpraesett vagy, és szereted a kihívásokat? Ha a válaszod igen, akkor várunk Téged szeretettel Elsős Versenyünkre, melyen értékes nyereményekért mérettetheted meg magad a mindennapi és üzleti élethez kapcsolódó, kreativitást és logikát egyaránt igénylő feladatokban.

Felvételi

A Bevonó tábor és a Kukkants be! után, az április még nagyobb izgalmakat tartogat számunkra, s reméljük számodra is, hisz elérkezett a felvételi időszaka. 

Egy kis betekintést engedünk a kulisszák mögé, hogy meggyőzzünk, mindenképp érdemes eljönnöd!

Talán pont téged keresünk!

Amit mi keresünk Benned, az a kellő motivációd, tudásvágyad és barátságos, segítőkész személyiséged! Mi is mind mások vagyunk, különféle érdeklődési körrel és célokkal rendelkezünk, mind másban vagyunk jók vagy éppen gyengébbek, éppen ezért alkotunk egy erős és sokszínű közösséget, ahol egymást segítve fejlődünk. Legyél akár G, K vagy T karos, bátran jelentkezz, hisz szívesen látunk! 

Add meg magadnak és nekünk is a lehetőséget, hogy megismerjünk! Gyere el, és csak add önmagad!

Sikeres felvételi után…

Lehengerlő írásbelid után már a szóbeli fordulón is teljesítettél, sőt, már a gratuláló sms is megérkezett a sikeres felvételid eredményéről, amit már úgy kezdünk “Kedves evk-s”.. és most hogyan tovább?! 

Az első eseményed újonnan felvettként a hagyományosan május elején megrendezett ÚF sörözés lesz. Ez egy ismerkedős este, ami alatt többek között visszajelzést kapsz a szóbelidről: mi az, ami nagyon tetszett a Felvételi Bizottságnak, illetve min tudnál még fejleszteni a jövőben. Ezután pedig egy fergeteges házibuli keretein belül ismerkedhetsz meg a tagsággal és újdonsült evk-s évfolyamtársaiddal. 

Ha pedig már a vizsgaidőszak nehézségein is túl vagyunk, vár ránk a Balaton és legtöbbünk kedvenc evk-s tábora: a Nyári tábor. Ez már nagyrészt a lazításról szól, szakmai programként pedig ötletelünk a következő félévi kurzusokról és tréningekről. Arról nem is beszélve, hogy itt avatunk teljes tagú szakkollégistává. Hogy hogyan, az egyelőre legyen meglepetés.

Tábor
Tábor

Igazi evk-s életed azonban majd csak szeptemberben kezdődik el, amikor beköltözöl a Kinizsi koliba, és beindul a szervezet szakmai élete is. Felmerülhet benned a kérdés: mit is tudnál te itt csinálni egész pontosan? A válasz egyszerű: bármit, amihez kedved van, és amiben úgy érzed, ki tudnál teljesedni. Ha mindig is a marketing világa vonzott, jelentkezz a marketing bizottságba és vesd bele magad a kreatívok és szlogenek tengerébe, vagy vegyél részt egy valódi marketingkampány megvalósításában. Ha viszont inkább a számok szerelmese vagy, a pénzügyi bizottságot pont Neked találták ki. Tervezd meg Te a következő évi költségvetést, vagy támogasd a szakkollégiumot pályázatok írásával! Vegyél részt egyik business projektünkben, dolgozz együtt egy valódi céggel tanácsadóként, és éld át milyen az, ha már diploma nélkül is munkatársként kezelnek akár egy olyan piacvezető multinál, mint például a P&G. 

Nem feltétlenül kell azonban bizottsági tagnak lenned vagy business projekten részt venned ahhoz, hogy hasznos és érdekes területeken próbáld ki magad. Szerveztél már nagyelőadást az egyetemen? Vagy egy olyan országos esettanulmányi versenyt, ahová Magyarország legkülönfélébb felsőoktatási intézményeiből érkeznek jelentkezők? Nem? Akkor eljött a Te időd!